Categories
Без категория

DMS HRISTINA 17777 – Да помогнем на една нуждаеща се жена!

Зов за помощ

Христина Стайкова е на 31 години от Кърджали и вече почти 7 години се бори с тежката болест рак на гърдата. Тя е майка на 2 деца, вдовица и е претърпяла няколко операции, химиотерапия и лъчетерапия, но въпреки всичко, ракът не е напълно излекуван, а тя няма нужните финансови средства, за да покрива разходите по сложните процедури.

Съдбата на Христина е наистина ужасяваща, защото нейната болест е предадена по наследство от майка й. Нейни близки споделят, че само ден след като е погребала майка си, Христина влиза в болница за операция на тумор на гърдата. През 2010-а година са открити метастази по плеврата, а не след дълго и по гръбнака. През 2013-а година пък, разсейките се появяват и в черният дроб, но въпреки всичко, момичето от Кърджали не се предава и продължава да се бори със съдбата си.

Христина Стайкова се нуждае от 8 вливки на стойност 2350 евро всяка и контролен ПЕТ скенер – 750 евро, като до момента са направени 4 вливки, но сумата, необходима за всичко това надхвърля 10 000 евро и именно за това е организирана дарителска кампания, в която всеки от вас може да се включи при желание.

Можете да помогнете на Христина чрез СМС с текст DMS HRISTINA на кратък номер 17 777 или директно чрез дарителската сметка, която е със следните данни:

Титуляр: Христина Кирилова Стайкова Банка: Юробанк България IBAN: BG 60 BPBI 7935 10 54497601

BIC: BPBIBGSF

PayPal: helphristina@abv.bg

Екипът на gp-gallery.com, благодари предварително на всички, които ще дарят поне малка надежда на нуждаещото се момиче. Можете да научите повече за Христина и за нейното състояние на личната й страница във Фейсбук.

коментар(и)