Categories
Без категория

Discovery изследва българската дива природа – gp-gallery.com

Серията е заснета в Родопите, около Девин, през май 2015 г. В епизода двамата водещи – ловецът Джош Джеймс и британският готвач Мат Тебът, изследват българската дива природа. Те ще се опитват да оцелеят и намерят храна в продължение на една седмица и то без екипировка.

Поредицата „Кралете на дивото” стартира на 3 март от 22:00 ч. В епизода героите се отправят към Родопите, за да докажат, че благодарение на уникалните си умения, могат да се хранят като крале, дори и в най-екстремните условия.

Във всеки епизод на „Кралете на дивото” пък, двамата герои ще прекарват една седмица на различни отдалечени места по света, за да покажат, че стига да знаеш къде да търсиш правилните подправки и храна, можеш винаги да се храниш като истинска кралска особа. Всеки епизод на поредицата отвежда Мат и Джош на някои от най-невероятните кътчета на земята, където оцеляват само с храната, която си приготвят сами – от овесена каша от кора на дърво във Финландия до дива пуйка, сготвена по традиционен начин в Мексико, дуото е подготвено за всички условия.

Освен в България, Финландия и Мексико, зрителите на Discovery Channel по света ще проследят „Кралете на дивото” и в Китай, както и в Борнео.