Categories
Без категория

Amway отпразнуваха официалното откриване в България!

Amway вече и в България

Най-голямата американска компания за директни продажби – Amway, официално откри своят бизнес вече и в България. Компанията, която дава работа и възможности на милиони хора по целият свят вече ще се подвизава и в нашата скромна държава, като вече има изградени екипи от доказани хора, а в портфолиото на щатският гигант, ще откриете над 110 продукта, които са предимно от сферите красота, дом и хранене.

Пълната продуктова гама на Amway, включва над 450 продукта, като те постепенно ще бъдат налагани и у нас, а всеки, който желае да стане част от екипа на компанията, може да го направи изключително бързо и лесно. Всички, които се присъединят към Amway, имат възможност да изградят собствен бизнес и контакт с хиляди клиенти и приятели, като за целта не се изискват никакви инвестиции, а само малко свободно време и желание за развитие.

Официалното откриване на Amway България, се състоя снощи в Националният дворец на културата (НДК), като на събитието присъстваха хиляди души от цялата страна.

„От името на Amway, за нас е удоволствие да представим своите бизнес възможности и продукти на българските клиенти, които са една зряла аудитория, търсеща продукти с високо качество. Уверена съм, че заедно с мрежата от Собственици на Amway бизнес (САБ), ние ще напишем една успешна история и ще изградим още по-силен ангажимент към бизнеса. Ядрото на бизнеса на Amway са хората, които имат възможността да постигнат успех по свой собствен начин, като печелят допълнителни доходи, докато определят сами своите графици и постигат идеалния се себе си баланс между личен живот и работа, с награди и признания за положените усилия.“, заяви регионалният мениджър на Amway за България и Румъния – Йоана Енаке.

Американската компания ще инвестира у нас над половин милион долара, като целта е до края на 2014-а година да има поне 20 000 души, които да се присъединят към голямото семейство на Amway. Всички продукти на компанията са биологично чисти и натурални, като се гарантира 100% удовлетвореност на клиентите и разбира се, големи отстъпки за тези, които станат част от екипа. Потребителската такса за присъединяване към Amway е само 22 лв., срещу които получавате безплатно обучение от специалистите в бранша, както и възможност да постигнете големи цели в живота и бизнеса.

Ако и вие искате да се присъедините към този световно доказан бизнес модел, можете да се запознаете с повече подробности на официалният сайт на компанията – www.amway.bg

Остави твоят коментар

коментар(и)