Categories
Без категория

5 съвета за по-добра On-Page оптимизация!

Докато минаваме прехода от поставянето на ключова дума към по-напреднали практики за таргетиране по тематика, разбиране, всъщност, колко е лесно да използваме тези концепции в нашето съдържание. Докато повечето от нас не разполагат със средства за изчисляване на семантичните взаимоотношения и автономните събития, можем да предприемем няколко прости стъпки, докато създаваме оптимизирано съдържание:

  1. Изследването на ключови думи формира вашата база. Въпреки, че отделните ключови думи сами по себе си не са достатъчни, за да формират основата на съдържанието ви, всичко започва с добро изследване на ключовите думи. Искате да знаете в какви граници сте се насочили, относителната конкуренция около тези ключови думи и популярността на тези ключови думи? В крайна сметка, целта ви е да свържете вашето съдържание с възможно най-много ключови думи, които хората пишат и говорят в полето за търсене.
  2. Проучвания около теми и области. Избягвайте да изследвате единични ключови думи, а вместо това се премине към разглеждане тематиката на вашите ключови думи. Изследвайте вторичните ключови думи, свързани с всяка ключова дума. Когато хората говорят за вашата тематика, какви думи използват те, за да я опишат? Какви са свойствата на вашата тема? Използвайте тези вторични ключови фрази, за да изградите допълнително съдържание около вашата централна тема.
  3. Когато създавате съдържанието си, отговорете на колкото се може повече въпроси. Добро съдържание отговаря на въпроси, а семантично подходящото съдържание отразява това. Върхът на класацията на всяка заявка за търсене може да се достигне, след като търсачката повярва, че съдържанието ви отговаря най-добре на въпроса. Докато структурирате съдържанието около темите, се уверете, че вие заслужавате най-високото място в класацията, като отговорите на въпросите и предложеното на потребителя е по-добре от конкурентното.
  4. Използвайте естествен език и вариации. По време на изследоването на вашите ключови думи, е полезно да видите какви други общи начини за търсачи се отнасят за вашата тема и да ги включите във вашето съдържание, ако е уместно. Семантичното изследване на ключови думи, често е безценно за този процес.
  5. Поставете важно съдържание в най-важните участъци. Избягвайте footer-а и страничните ленти за важното съдържание. Не се опитвайте да заблуждава търсачките с CSS или JavaScript трикове. Вашето най-важно съдържание трябва да отива на местата, където е най-видно и достъпно за читателите.

Чрез тези лесни и бързи стъпки, можете да създадете страници с много добра SEO оптимизация.

Ако се нуждаете от такава и искате друг да ви я направи, можете да се свържете с Web Visuality и да издигнете вашият сайт на първи позиции в търсачките. По този начин ще получите много повече посетители на сайта ви и по-големи печалби.

Остави твоят коментар

коментар(и)