Categories
Без категория

Янита от Сървайвър: Тръгнах за острова с диагноза рак на шийката

Риалити звездата сподели за тежката диагноза в Преди обед.

Като една от участничките в новия сезон на риалити предаването, Янита беше гост в сутрешното предаване „Преди обед“ по БТВ. Тя буквално втрещи водещите с признанието си, че преди да тръгне за Камбоджа е получила страшната диагноза за рак на шийката от лекарите. Янита обаче, побърза да успокои своите домакини като им сподели, че вече всичко е наред и благодарение на лекарите е в добро здравословно състояние.

Янита е една от най-популярните участнички в Сървайвър в този сезон. Въпреки че отпадна от шоуто на твърде ранен етап, тя вече набра сериозна медийна популярност и спечели много фенове, главно от мъжки пол. Главната причина, поради която тя завоюва „мъжките сърца“ беше дибидюс разхождането й по плажната ивица на самотния остров.

За огромно щастие на мъжката аудитория, Янита сподели, че в момента няма мъж до себе си, тъй като наскоро е приключила 8-годишна връзка. Сега се е концентрирала върху държавните изпити, които са от изключително важно значение за нейното бъдеще. Тя желае да стане юристка!

Остави твоят коментар

коментар(и)