Categories
Без категория

Яне Янев: Очаквам да бъдат продадени повече от 1 000 000 гласа!

„Имам информация, че повече от 1 милион гласа ще бъдат продадени“ – коментира Яне Янев

„Всекидневно получаваме сигнали за опити за купуване на гласове в централата на РЗС. Според наши източници се очаква рекордно купуване на гласове в цялата страна. Още от сега се подготвят схемите и структурите, които трябва да бъдат използвани на 5-ти октомври. Както подобава най-много гласове ще бъдат купени от ромския контингент“ – коментира Яне Янев пред БЛИЦ.

„За съжаление в схемата са замесени лица, които заемат ръководни и високи постове в държавата – политици, полицаи, чиновници, бизнесмени, прокурори, кметове, ромски лидери и много други лица от криминалния контингент“ – допълни Яне Янев.

„Нашите прависти подготвят изключително подробен и точен сигнал, в който са събрани имената на хората, които участват в схемите за предстоящото купуване на гласове. Съвсем скоро ще го предадем на служебния министър Йордан Бакалов. Най-вероятно това ще се случи в четвъртък, когато ще оповестим конкретните имена и районите, в които се подготвя мащабната операция за купуване на гласове!“ – завърши лидера на РЗС.

коментар(и)