Categories
Без категория

Ще бъде ли подновен договорът на Пламен Константинов?

Ще бъде ли продължен договора на Константинов?

Стана ясно, че договорът на старши-треньора на българския национален отбор по волейбол, който изведе страната ни до 4-то място на Европейското първенство по волейбол, е изтекъл. Все още не е ясно дали ще бъде подновен от страна на федерацията. Слуховете посочват за негово наследник Владо Николов.

Реклама:

Пред ТВ7 Пламен Константинов потвърди новината и разкри, че е бил проведен първоначален разговор с Федерацията. Очаква се тази седмица да бъде взето решение по въпроса, като националния селекционер не вярва да има проблеми и очаква договорът му да бъде подновен. Малко е вероятно Константинов да бъде сменен само два месеца преди олимпийската квалификация в Берлин.

Тя ще бъде от 5 до 10 януари в Берлин, като България изтегли „късата клечка“ при жребия. Националите попаднаха в една група с Финландия, Русия и Франция. Първите два отбора се класират за финалите, а шампионът получава виза за Олимпийските игри. Вторият и третия получават „билет“ за другата олимпийска квалификация в Токио през месец май.

коментар(и)