Categories
Без категория

Щерката на Фатик стана манекенка, събира погледите на плейбоите – gp-gallery.com

Наследницата на покойния мафиотски бос Филип Найденов-Фатик – Адриана, иска час по-скоро да се прочуе. Младото момиче няма търпение да завърши гимназия и да влезе в живота на големите. Адриана се надявала да изчисти реномето на своята фамилия и да постигне нещо, с което да се гордее, пише столичен седмичник.

Уви, вместо с учение или с някакъв специален талант, госпожицата решила да пробива с красота. Адриана сериозно се е заела с мода и вече има няколко участия на подиума. Момичето е подписало с модна агенция „Визаж”, където се е обучило на поведение за снимки и правилна стойка. Слабата й фигура била оценена като идеална за демонстрации, а неособено високият ѝ ръст дори бил търсен от някои български дизайнери.

Госпожицата изобщо не се колебаела да се съблече и вече има кадри по бельо и по бански, с които събирала погледите на столичните плейбои. Самата Адриана обаче има амбиции да стане голямо име в модата, а не поредната редова закачалка на маркови парцали. Момичето не искало да му тръгне име както на десетки нейни колежки, че просперира в бранша с креватни изпълнения.

Майка й Адриана никак не била доволна от идеята детето й да се фръцка по бански по подиума и без колебание заявила, че ще я издържа само, ако учи и има високи оценки. Така на манекенката й се наложило здравата да се труди, за да не се лиши от луксозния си живот в имение в полите на Витоша.

Скоро обаче на влиянието на госпожа Тюркмен ще бъде сложен край, защото на дъщеря й предстои дипломиране. Момичето завършва гимназиалното си образование в Италианския лицей и след това сама ще решава съдбата си.

Тийнейджърката иска да замине за няколко месеца в Италия, където да обикаля по кастинги както всички обикновени манекенки. През това време ще се опитва да си намери и агенция, която да снима нейния бук.