Categories
Без категория

Щерката на Глория къса с гаджето заради слава – gp-gallery.com

Дъщерята на Глория Симона Загорова е на път да се раздели с приятеля си Симеон. Младежът и певицата са в криза заради все по-нарастващата популярност на младата звезда, пише столичен седмичник.

Брюнетката и бандата й стават все по-търсени, а това се отразява на отношенията й с настоящия й любим. Преди, когато Симона имаше по няколко участия на месец, късните й изяви из заведенията не бяха особен проблем.

От известно време обаче, младата певица е канена почти постоянно по партита, купони, особено в празнични дни. Последното силно дразнело любимия й и сцените на ревност помежду им зачестили.

Кулминацията настъпила, когато навръх Свети Валентин, вместо романтична вечер трябвало да празнуват през деня. Симона имала участие в Свищов и естествено това вбесило гаджето й.

Сцените на ревност между двамата били ежедневие и не било изключено скоро да се разделят, споделят техни познати.

Криско и Ася се запознаха по време на снимките на клипа му „Шапка ти свалям“, където танцьорката е впечатлила Талев с умението си да връзва вратовръзка. Веднага след края на снимките габровецът се е сдобил с телефона на 24-годишната красавица и я поканил на среща.

loading…