Categories
Без категория

ШОК! Алисия излиза с Бирмата!

Алисия показа, че няма скрупули и се хвана с бившият на Преслава.

Поп-фолк гилдията е разтърсена от новината, която беше потвърдена от обкръжението на певицата и Георги Станоев-Бирмата. И от двете страни твърдят, че милионерският син и чалга дивата имат вземане-даване от няколко седмици. До момента двамата се криели усърдно от папараците, но при заснемането на най-новият клип на Алисия изненадващо се появил перничанинът и демонстрирал достатъчно близки отношения с нея, за да се потвърди слухът, който се носеше от известно време.

Нощните лъвове и пантери пък информират, че Бирмата не пропускал участие на Алисия. Целта на визитите му е пределно ясна – ревност. Бирмата е всеизвестен със своята ревност и чувство за притежание, което показва към гаджетата си. Преслава буквално беше подложена на истински тормоз и всекидневни скандали. Именно това е и основната причина, поради която се разделиха.

Говори се, че Бирмата е финансирал последният клип на Алисия и се е изръсил за него с над 50 000 лева. Всъщност това не му чуждо, тъй като толкова е давал и на Преслава.