Categories
Без категория

Четири години след трагичната смърт на съпругата си Красимира Тинката Кишишев се сдоби с 5 деца – gp-gallery.com

Многолюдното семейство на легендата на националния отбор и бургаския футбол Радостин Кишишев се увеличи с още един член. Преди няколко дни Тинката прибра от родилното своята половинка Екатерина и дъщеря им, кръстена на майка си, и в дома им цари неописуемо щастие.

Дъщерята на Тинката се появи на бял свят, след като бившият защитник на „Нефтохимик”, „Чарлтън” и „Черноморец” намери утеха в обятията на своята съгражданка Екатерина след трагичната смърт на единствената му засега законна съпруга Красимира Кишишева.
38-годишната майка на двамата му синове – баткото Продан и по-малкия Димитър, си отиде мъчително, след като

загуби битката с рака

Красимира остави футболиста вдовец на 19 октомври 2012 г. Младата жена бе диагностицирана с рак на маточната шийка. Тинката положи неимоверни усилия, за да спаси обичната си половинка. Подсигури й най-добрите специалисти в Лондон и в Истанбул, но дори скъпоструващото лечение се оказа безсилно срещу коварното заболяване. „Красимира беше любовта на живота ми. Жената, в която се влюбих и изживях безброй щастливи мигове.

За съжаление понякога нещата не зависят от нас. Последните си дни тя беше в кома. Тя беше много силна жена, с прекрасен характер”, ридаеше след смъртта на очарователната си половинка Кишишев.

Красимира бе голяма опора на своя съпруг и в семейния им бизнес. След като окачи бутонките, Тинката се захвана с ресторантьорство и отвори бар в центъра на Бургас. С него се занимавала предимно Кишишева, а допреди това като добра майка се грижела за възпитанието на двамата им синове – Продан и Димитър.

И докато в Бургас всички очаквали в най-скоро време Радостин да се сдобие с първи внук, 41-годишният футболист сюрпризира съгражданите си, като стана баща на дъщеричка. С настоящата си половинка, Екатерина, Тинката се запозна в момент, в който и двамата преживяват лични драми и по ирония на съдбата се събират покрай общата си болка.

Катя също остава вдовица

след като нейният съпруг – бургаският адвокат Милен Тонев, посяга на живота си през пролетта на 2011 г. заради огромни дългове.

Според всичко знаещи бургазлии близките на Кишишев никак не одобрявали връзката му с Екатерина, а един от най-ревностните й противници бил неговият баща. На срещите със своите набори бай Продан най-много негодувал, когато узнал, че синът му ще става отново татко, докато вече му е ред за внуци. „Големият му син вече е за женене… Каква е тая работа, сестра да си има на тия години?!…”, цъкал с език дядото.

Появата на най-малката Кишишева едва ли е предизвикала особена еуфория и у големия син на Радостин. Продан от години живее и учи в Лондон, но според запознати не поддържа тясна връзка със своя баща. С първородния си наследник, който вече е почти на 21, Тинката се чувал от дъжд на вятър. Не че скандал ги раздалечил един от друг – просто баща и син, дето се вика – били от различна кръвна група.

„Мечтата на Продан от малък беше да стане икономист, да се устрои в някоя банка от Лондонското сити. Той винаги е

бил благодарен на баща си

заради това, че покрай кариерата му в Англия Продан е имал шанса да живее в страната на кралица. Той не иска да чуе за България и Бургас”, коментират из морския град.

Тъй като и Екатерина има две деца от покойния си съпруг – син и дъщеря, Тинката Кишишев вече се озова с общо 5. „Ние сме едно задружно семейство, за които с Катя се грижим с голяма любов. Естествено, сега най-голямото внимание е насочено към Екатерина-младша”, сподели щастливият Радостин след раждането на дъщеричката му.