Categories
Без категория

Чалгата се тресе от люти скандали – gp-gallery.com

Годишните награди на телевизия „Планета” не минаха и този път без скандали, обидени, поощрени и т.н. Цялата гилдия скочи най-вече срещу платената статуетка за „Албум на годината” на Мария, както и незаслужената „Певица на годината”, която отиде, по традиция, при Преслава, пише ексклузивно вестник „ШОУ“. Топзвездата Галена изрази най-ясно позицията, кaто бойкотира церемонията и въобще не се появи в залата.

Отсъствието на Галена на 14-те годишни музикални награди на димитровградската фирма се оказа най-коментираната тема. Още в залата започна да се шушука, че певицата е дала бойкот на Митко Пайнера, след като се скарали дни преди церемонията. Макар певицата да получи най-много статуетки през вечерта, това не пречи да иска още. Особено когато го е заслужила.

„ШОУ“ научи ексклузивно, че първоначалните планове на боса на „Пайнер” били да направи Галена певица, а идол да бъде Преслава.
След това си променил решението, без да даде логично обяснение.

Вътрешни хора от фирмата издават, че оставането на Галена в „Пайнер” е под въпрос заради проявения характер. До последно Пайнера се надявал да види подчинената си на 2 март. Никой не вярвал, че певицата ще изпълни заканата си да бойкотира церемонията.