Categories
Без категория

ЦСКА със сърдечни благодарности към Борисов и Кралев за помощта! – gp-gallery.com

Ръководството на ЦСКА-София използва официалния си сайт, за да отправи благодарности към премиера Бойко Борисов и министъра на спорта Красен Кралев за точните и навременни действия, с които са помогнали за спасението на клуба.

Както е известно, вчера Министерството на спорт прекрати договора с ПФК ЦСКА АД за ползване на „Българска армия“ и Панчарево, с което на практика се сложи край на сагата около двата „армейски“ клуба.

Цялата позиция на ЦСКА от официалния сайт:

Армейци,

Както вчера ви информирахме, войната за нашия чист и неопетнен ЦСКА е към края си.

Няма как да не се чувстваме щастливи след вчерашните събития и решението на министър Кралев. Решение, което е изцяло в полза на българския спорт и което зарадва половин България.

Футболен клуб ЦСКА ще играе там, където е неговият дом – в сърцето на София, стадион „Българска армия“.

Армейци, искаме да ви благодарим за подкрепата през цялото време и за ентуасиазма и желанието, с което се борихте за нашия клуб.

Ръководството на ЦСКА желае да поднесе специални благодарности на премиера г-н Бойко Борисов, както и на министъра на спорта г-н Красен Кралев. Със своите точни и навременни действия, те помогнаха за спасението на хегемона на българския спорт. Благодарим ви, господа!

А вас, Армейци, ви очакваме на 23 юли да напълним „Армията“ и заедно да дадем начало на най-успешния период в историята на ЦСКА!

Източник: БЛИЦ