Categories
Без категория

ЦСКА стяга сериозна селекция за В група! Ето част от новите футболисти

Лично Гриша Ганчев не иска Вальо Илиев в ЦСКА.

След като Гриша Ганчев пое управлението на армейският клуб и обеща, че ще го изправи на крака, новото спортно-техническо ръководство в лицето на Пламен Марков и Христо Янев започна да работи усилено по привличането на нови футболисти. ЦСКА ще залага предимно на млади българи плюс няколко по-опитни състезатели.

От старият отбор на ЦСКА остава Борис Галчев, Анатоли Господинов, Петър Витанов и останалите юноши, които бяха използвани в първият отбор. Към тях ще се присъедини и опитният вратар Стоян Колев. Христо Янев пък е твърдо решен да вземе със себе си петима футболисти от Миньор Перник, на които беше треньор през изминалия сезон. Това са юношите на ЦСКА Томислав Костадинов и Адриан Олегов, както и вратарят Даниел Леонтиев, Йордан Йорданов и Александър Александров.

Карагерен, Бранеков и Момчил Цветанов също са получили предложение от новото ръководство да се присъединят към ЦСКА. Те обаче, са поискали време за отговор, тъй като имат предложения от чужбина. Валентин Илиев и Александър Тунчев пък повече няма да бъдат част от армейците. Тунчев вече се присъедини към Локо Пловдив, докато бившият капитан на армейците най-вероятно ще подсили Славия.

Остави твоят коментар

коментар(и)