Categories
Без категория

ЦСКА подаде документи за участие във „В аматьорска група“

„Вчера подадохме документи за участие във В група“, посочи изпълнителният директор.

Това разкри вече бившият изпълнителен директор на армейците Александър Тодоров в ефира на сутрешният блок на БНТ. Той добави още, че до 48 часа трябва да бъде прехвърлен основния пакет акции, който се държи от Ивайло Манджуков на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов. Тодоров разкри, че пакетът ще бъде поделен между двамата, но мажоритарният контрол ще бъде в ръцете на ловешкият бизнесмен.

Дясната ръка на Александър Томов сподели, че все още има някакви надежди Васил Божков да се включи в спасяването на червените, но двамата с Ганчев трябва да преодолеят егото си. В началото на седмицата бившият собственик на ЦСКА разкри, че ще създаде ново дружество, което започва от „А Окръжна“, а малко по-късно днес трябва да бъде дадена официална пресконференция по този въпрос.

Тодоров разкри, че, ако Ганчев и Инджов направят някакви плащания към НАП, то търгът за емблемата и историята на клуба ще бъде преустановен. Според него ще бъде много страшно, ако се стигне до провеждането на аукционът, тъй като това ще позволи създаването на няколко отбора с името ЦСКА.

Остави твоят коментар

коментар(и)