Categories
Без категория

ЦСКА плати 500 000 лева и ще вземе лиценз

Армейците са платили 500 000 лева, за да покрият изискваният за лиценза.

Това съобщи Ивайло Манджуков пред насъбралите се журналисти, които го наобиколиха на излизане от стадион „Българска армия“. Синът на Петър Манджуков добави, че към тази част влизат и 100 000 лева, които са били преведени на Чавдар Етрополе относно обещания процент от трансфера на Чочев. Клубът очаква още 400 000 лева, но за тях ЦСКА са се договорили с г-н Димитров да бъдат разсрочени.

Членът на Управителният съвет на клуба поясни, че той и баща му уважат изключително много Стойчо Младенов като играч и треньор, но меко казано е несъгласен с думите, които изрече бившият наставник на ЦСКА вчера по техен адрес. Той обаче, отказа да коментира повече и заяви, че ще говори повече на предстоящата пресконференция във вторник.

Новият силен човек на Армията не обели и дума за евролицензът на ЦСКА, ако армейците успеят да се доберат до място в евротурнирите, тъй като борбата за второто и третото място, ще бъде изключително ожесточена и може да се каже, че всички отбори от ТОП6 имат шанс да се преборят за Лига Европа.