Categories
Без категория

ЦСКА започва директно от Б група!? Взима мястото на вторият отбор на Литекс!

Армейците може да отсъстват от елита само 1 година.

Вестник „24 часа“ твърди в днешният си брой, че армейците са подали заявление до БФС да бъдат включени в „Б професионална футболна група“ на мястото на вторият отбор на Литекс. Припомняме ви, че от новият сезон футболната централа разреши на клубовете от елита да имат дублиращи отбори във вторият ешалон на българският футбол. От тази „екстра“ се възползваха единствено Лудогорец и Литекс.

Към днешна дата обаче, ловчанлии не са заплатили таксата в размер на 50 000 лева и участието им в Б група е под въпрос. Поради тази причина ЦСКА претендира да получи „свободното място“ и дори е заплашило родното БФС, че ще го натопи пред УЕФА за няколко скандални практики, които са забранени от европейската централа за лицензирането на два от отборите от професионалният футбол!

Източници от „Борисовата градина“ разкриват, че БФС си е затворило очите и е позволило на един от отборите да се възползва от установителни искове в съда , за да отложи с една година изплащането си на дълга. Тази практика не се толерира от УЕФА, но е позволена от родната централа.

Остави твоят коментар

коментар(и)