Categories
Без категория

Цветелина Бориславова с нова покупка – вече си има собствен лайнер!

Лайнерът на Цветелина Бориславова

Бившата половинка на Бойко Борисов – Цветелина Бориславова, продължава да увеличава имуществото и милионите си. След като си купи няколко пристанища по родното Черноморие, сега бизнесдамата реши, че е време да има и собствен лайнер, който да обслужва важните й бизнес клиенти.

Модерният плавателен съд ще позволява и на простолюдието на използва услугите, но ще има и всички екстри за бизнес класата. Линията, която ще обслужва лайнерът на Бориславова е Бургас – Поти, като цените ще варират от 100 евро за обикновените пътници, до 2 000 евро за баровците с големите превозни средства, пишат от скандално.нет.

Бориславова е сред най-влиятелните личности в България, според авторитетното издание „Forbes“, като за това има заслуга и Бойко Борисов, който я уреди с множество държавни поръчки и до голяма степен крепеше нейната банка. Запознати със светският хайлайф дори твърдят, че двамата не са прекъсвали взаимоотношенията си, но просто избягват медийното внимание и се срещат тайно.

На официалното представяне на лайнерът, Бориславова се появи с на пръв поглед семпъл тоалет, който обаче е изработен от водещи дизайнери и струва няколко хиляди евро – пари, с които стотина пенсионери ще живеят щастливо поне 1 месец. Бизнесдамата продължава да гради своята кариера и да пълни банковите си сметки, докато българите масово гладуват и се чудят как да свържат двата края.

коментар(и)