Categories
Без категория

Цветанов очаква 9-та победа на изборите за 9-тата годишнина на ГЕРБ

„Целта на ГЕРБ е 16-18 кмета в големите общини и 250 в останалите“, посочи депутатът.

Депутатът очаква неговата партия да постигне девета победа на изборите от създаването си. Според него ГЕРБ няма да срещне никакви проблеми в София, Стара Загора, Бургас, Варна и Русе, където настоящите градоначалници изглеждат непоклатими от постовете си. Той посочи, че истинската политическа битка ще бъде в Хасково, Шумен, Разград и Монтана, където герберите ще се опитат да изместят ДПС от властта.

Цветан Цветанов посочи, че целта, която си е поставила неговата партия за предстоящите избори е да спечели 1700 общински съветника, 16-18 кмета в големите общини и 250 кмета в останалите. Той разкри, че кампанията на ГЕРБ ще започне на 13 септември и по традиция ще бъде открита в зала „Арена Армеец“. Бившият министър посочи, че седмица преди официалното откриване на кампанията ще бъдат проведени форуми и младежката академия.

Шефът на парламентарната група на партията изрази опасенията си от преференциалния праг от 7%, който може да прокара бизнес интереси в партията чрез 50 или 100 гласа. Въпреки това посочи, че изборните правила не бива да бъдат променяни в последният момент.

Остави твоят коментар

коментар(и)