Categories
Без категория

Художника

Начало » Авторски архив: Художника

Има ли предимства отоплението с конвектори? Много хора се интересуват от отговора на този въпрос, защото искат да отопляват своето жилище по възможно най-изгоден начин, без голяма начална инвестиция. Топлината произведена от конвекцията се движи от горе надолу. Естественото движение на въздуха е да ходи надолу, когато е студен, защото бива изместен от топлия въздух, който е по-лек и се … Виж още »

На всеки 4 години се провежда ново Световно първенство. Най-добрите играчи на планетата се събират, изпълняват свободни удари, дузпи, фалове и се опитват да го правят с определена точност, на определено място. За всяко издание на турнира се изработва нова футболна топка. Ако обаче се случи така, че топката да не отива на правилното място, започва една игра на обвинения. … Виж още »

В България съществуват много фирми, които предлагат транспорт и логистика на добро ниво. Разбира се, клиентите търсят най-добрата цена, която да включва международни, сухопътни или въздушни превози на стоки, багажи, карго варианти и тем подобни. Големите компании ви предоставят възможност за складиране, внос и износ на големи товари и по суша, въздух или море. Ето защо, ние ще обърнем внимание … Виж още »

Докато минаваме прехода от поставянето на ключова дума към по-напреднали практики за таргетиране по тематика, разбиране, всъщност, колко е лесно да използваме тези концепции в нашето съдържание. Докато повечето от нас не разполагат със средства за изчисляване на семантичните взаимоотношения и автономните събития, можем да предприемем няколко прости стъпки, докато създаваме оптимизирано съдържание: Изследването на ключови думи формира вашата база. … Виж още »

Зов за помощ налага спешно събиране на средства, чиято сума е над 160 000 евро. Става въпрос за Димитър Йовов, живущ в гр. Пловдив. През месец юли тази година, на 37-годишният мъж била поставена диагноза „остра милоидна левкимия – М4“, която налага неизбежна костно-мозъчна трансплантация. Операцията трябва да бъде извършена в клиника в Хелиос във Висбаден, Германия. Мъжът е добър съпруг … Виж още »

С годините се е наложило мнението, че апартаментите на първия етаж не са за предпочитане. Като правило те се продават по-трудно, ако продавачът не направи намаление от реалната цена. Но ако се вгледате по-внимателно във въпроса за продажба на апартамент на първия етаж, оставяйки настрана всички твърдения и стереотипи, то може да продадете такъв имот доста изгодно. За това как … Виж още »

И тази година се проведе традиционният „Мото рок фестивал“ в Побит камък, който имаше за цел да събере средства за Стела Георгиева. Болното момиче страда от сколиоза (гръбначно изкривяване на 5 прешлена вдясно) и се нуждае от пари за операция. 3-годишното момиченце се нуждае от специално лечение в чужбина, а благодарение на МС Калашниците, това става все по-постижима цел. Това … Виж още »

В съвремието козметичното оборудване и неговото полагане във вашия салон за красота, са първите най-важни стъпки за успех на вашия бизнес. Именно затова, в следващите няколко редове сме ви подготвили кратка информация, кое оборудване е подходящо за вашия салон и какво трябва да имате предвид, ако заложите на някое от тях. • Дарсонвал – Функцията на този уред е да … Виж още »

Традиция е да се подаряват букети цветя при всеки един повод. Без укараса от цветя не минава нито една сватба или друго по-специално събитие. Една украса обаче изисква професионални умения, за да се съчетаят правилно различните цветове и форми. Има най-различни видове цветя, някои от които увяхват по-бързо, други издържат повече, някои са по- ароматни, а други- не толкова. Ако … Виж още »

Хубавите кожени обувки допълват идеално всяка мъжка визия. Но не е достатъчно те да са само красиви, а и чисти и добре поддържани. Независимо какъв модел са, имат нужда от грижа, за да останат в първоначалното си добро състояние. Това лесно се постига, ако се спазват няколко стъпки. 1.Почистване Във всеки един магазин за обувки се предлагат почистващи продукти, но … Виж още »