Categories
Без категория

Хората от февруарските протести заявиха, че няма да гласуват!

„Няма смисъл да гласуваме“ – заявиха февруарските протестанти.

Днес в сутрешния блок на Нова телевизия бяха поканени хората оглавили протестите от февруари – Янко Петров, Дончо Дудев и Йоанна Иванова, които трябваше да коментират предстоящите избори, продължаващите протести пред парламента от група хора и всички останали политически въпроси, които вълнуват страната в момента.

Те заявиха, че положението не се е променило и българския народ продължава да плаща грешките на политиците, които ни управляват. Според тях няма смисъл да се гласува, тъй като изборите са опорочени и затова говори факта, че „мъртвите души“ отново са в избирателните списъци.

Февруарските протестанти припомниха думите на настоящия министър Близнашки пред камерите на БНТ, който заяви, че няколко човека са деребействали в НЕК. Те апелират да бъдат посочени конкретни имена и главния прокурор Цацаров да предприеме своевременни действия по този въпрос.

Тримата признаха, че са получавали предложения от различни политически формации преди и по време на протестите. Политиците са предлагали своята помощ по най-различни форми, която обаче, е била отклонена от тях.

Остави твоят коментар

коментар(и)