Categories
Без категория

Хищница! Преслава мачка чаршафите с трима едновременно – gp-gallery.com

Фолк дивата Преслава го е ударила съвсем на „лек“ живот. Добричлийката тъче на три стана, пише столичен всекидневник. Тя спи с бившия си съквартирант Джино от „ВИП Брадър“ и едновременно с това се сваля с Ники Михайлов, докато уж гради и сериозни отношения с бившия авер на Бирмата – Недко Сланината.
Футболистът се е активизирал и сваля най-актуалната ни чалга певачка, за да отмъсти на бившата си половинка Алисия. Петя, както е истинското име на добричлийката, също искала да си отмъсти на своята екс половинката Георги Станоев – Бирмата, който в момента е с колежката й Ася. Затова го е ударила на свалки със сина на Боби Михайлов.

Още във „ВИП Брадър“ стана ясно, че Джино Бианкалана си падна по Мис Дяволско желание, но тя не му обърна внимание и се задяваше с актьора Станимир Гъмов. След излизането си от Къщата богаташът Джино постепенно спечелил крехката брюнетка и тя склонила да си легне с него.

„Не знам колко са им сериозни отношенията, но редовно спят заедно. Отделно Бианкалана „мина“ и Емануела, Бориса Тютюнджиева, Юлия Юревич и още няколко родни красавици. Преслава също си ляга и с други. След връзката с Бирмата тя тотално се разхайти и няма проблеми да си ляга с по няколко мъже“, коментираха запознати.

За отрицателно време най-известната ни фолк певица мина през леглото на своя колега Фики Стораро, актьора Станимир Гъмов, футболиста Иван Бандаловски и пловдивски бизнесмен. Сега всички се питат дали ще се залюби с Ники Михайлов, дали ще си остане с Джино, или ще продължи да прави секс и с двамата. Днес няма и помен от скромната добричлийка, която беше Преслава в началото на своята кариера.

След Бирмата една от малкото ни певици с естествен външен вид започна да се сваля и да ляга с когото й падне и да не подбира мъжете в живота си. Единствената й цел е да отмъсти на Георги Станоев, който въпреки че отдавна е разделен с нея, не спира да я кара да страда.