Categories
Без категория

Хищната хиена Петра: Не се занимавам с бизнес, но няма да се връщам на сцената – gp-gallery.com

След като участва като злодейка в най-новия филм на Николай Волев и записа песента „Обичай ме” на руския композитор и продуцент Владимир Густав за руския пазар, Петя, някогашната Хищна хиена, просто го е ударила на живот. Пред репортера на БЛИЦ тя се похвали, че не е спряла с купоните, тъй като в Агия-Напа – Кипър, където живее със съпруга си кипърец, непрекъснато посреща гости, правят се огромни трапези, пеят се песни, играят се хора.Гостите ми не са само от България, разказа още Петя, пристигат мои приятели от Америка, Италия, Русия и т.н. С една дума, у дома, откакто спрях да се занимавам с бизнес, е безкраен купон. Със съпруга ми решихме, че трябва да си поживеем бохемски и го правим много добре…Пътуваме много често и по различни дестинации.

Както отдавна е известно като изключително гостоприемна стопанка, Петя беше отворила дома и ресторанта си в Агия Напа, за почти всички родни фолк певци и певици. През годините е посрещала и знаменитости като Том Джоунс, Алла Пугачова и Бони Телър. През цялото това време не престана да работи върху автобиографичната си книга „Вкусът на живота”, която засега няма намерение да издава на български. Ще чака най-подходящия момент.

За огорчение на феновете й от златния период на Хищната Хиена, Петя няма намерение да се връща към
шоу бизнеса. И ако пее, то ще е за удоволствие, което между впрочем прави и сега. Отзовава се на някои покани на частни партита или на други мероприятия, само ако има нужда не от пари, а от интересни преживявания. Иначе просто си живея живота, такъв, какъвто ми харесва, защото имам финансовата възможност да го правя, заключи Петя.