Categories
Без категория

Хазарта флиртува с Михаела Филева – gp-gallery.com

Ицо Хазарта хвърли око на Михаела Филева. Рапърът се впечатлил от перфектните мерки на колежката си в журито на „България търси талант 5“ и не скри, че непрекъснато се разсейва вследствие на нейното очарователно присъствие. Тя седи точно до него и постоянно го провокира да се заглежда по голия й гръб и съблазнителното й деколте.
Още едно живо същество има по-специално отношение към гласовитата красавица – птицата Маро. Това ще е екзотичен „участник“ в шоуто, който има мнение за всеки от съдиите. Ще видим Маро във втория епизод, на 13 март от 20 ч, издават от bTV. Тогава на сцената на шоуто ще излязат и две момчета, които шокираха Мария Силвестър със своето изпълнение и оставиха водещата без думи.

Най-необикновеният бийтбоксер, невръстна шампионка по художествена гимнастика и мъж, когото бъркат с жена, са останалите екзотични таланти, които ще излязат на сцената в неделя. Сред кандидатите за слава има и етническа българка, дошла чак от Украйна, която ще се бори да стигне до полуфинал, в конкуренция с рок група, съставена от три поколения роднини и улични циркови артисти. На сцената на шоуто за първи път ще се качи и един уникален изпълнител, с номер, какъвто изпълняват само няколко души в цяла Европа.