Categories
Без категория

Фънки попиля Гери-Никол: Ще стане свиня и край, другият вариант е любовница на мутра – gp-gallery.com

Димитър Ковачев – Фънки, който отново е жури в музикално шоу, не спести унищожителните си критики не само към участниците в предаването, но и към останалите артисти от родната поп сцена. Най-потърпевша се оказа младата певица Гери-Никол, съобщава HotArena.
Фънки отрича да е бил по-критичен към Преслава. „Просто виждам колко може и го оценявам. С Тина Търнър се справи добре. Не мога да кажа на черното бяло и си получи съответната оценка. Но още следващия път, в който стъпи на криво ще я порежа. Пишат се глупости, че я мразя, защото била чалгаджийка. Изобщо не ме интересува каква е. Аз гледам какво прави в предаването“, отсича Фънки.

Ковачев смята, че в България няма истински певци, каквито имаше във времето на соца, съобщава столичен седмичник.

За Гери-Никол музикалният продуцент казва, че е чувал, че се съблича. „Коя е тая Гери Николова бе, мен? Чувам, че се съблича. Ама, аз вкъщи имам 5 порно канала, в които има по-хубави жени от нея. И тази ми била поп звезда? Ще умра да се смея. Това момиче не става, нека не се заблуждаваме. Нека я закараме в Трън на концерт , да видим какво ще стане. Повечето ни звезди са отрепки“, категоричен е Фънки.

Той смята, че Гери няма бъдеще в чужбина и там най-много да стане миячка на чинии. „След 5-10 години ще напълни тумбака и хайде в кухнята. Ще стане свиня и край. Другият вариант е любовница на мутра.“

За Михаела Филева мнението му е подобно. „И тази не мога да я разбера каква звезда е. Чух я, тя е страшна мрънкачка. Сигурно до 2 години ще спре да пее, защото трагедията ще я догони тотално“, безкомпромисен е Фънки.