Categories
Без категория

Фики окраде визията на турски актьор – gp-gallery.com

Фики Стораро съзнателно търси прилика с един от най-популярните актьори в Турция Бурак Йозчивит. Това заяви фен на hotarena.net, който е намерил приликата между визиите на двете звезди.

Ето какво казва той (без редакторска намеса): „Фики Стораро явно е фен на турските сериали, след като на едно от последните си участия се появи досущ като най-актуалния турски актьор в момента- Бурак Йозчивит, познат от „Великолепният век“ и десетки други турски сериали. Фики е сред звездите в България, които най-често експериментират със своята визия. Освен с различна визия, обаче Фики впечатли и с различни проекти. В края на 2015 година гласовитият певец представи песента „България“, която е с изцяло поп звучене и носи послание към младата аудитория.

Освен Фики, в поп фолка има и други запалени фенове на турското кино. Андреа например най-редовно качва снимки на епизоди от сериала, в който именно Бурак Йозчивит е сред главните герои. Доскоро и големият конкурент на Фики – Галин имаше свой турски двойник- актьорът Чаатай Улусой. Заради артистичната професия на турчина, обаче се налага непрекъснато да променя своята визия и в момента доста по-дългата му брада и коса значително го различават от Галин. Певецът вече също има свой стилист, така че скоро може да очакваме и модата да бъде сфера, в която Галин е основен конкурент на Фики. Явно все пак двамата конкуренти в поп фолка в България може пък да се окажат не до толкова различни, а всъщност да имат общ вкус към фешън тенденциите, които ги наредиха сред топ 10 на най-сексапилните мъже за 2015 година на най-известния сайт за класации в България“.