Categories
Без категория

Фики не спи, трепери от вълнение преди наградите – gp-gallery.com

Фики споделя, че се чувства много развълнуван и с нетърпение очаква да разбере кои ще са тазгодишните призьори в отделните категории при раздаването на Годишните награди на телевизия “Планета” за 2015 година.

“Напрежението е много голямо и все повече нараства. От няколко дни вече не мога да спя. Има вълнение, има емоция. Но това са нормални неща, така беше и миналата година. Определено имам очаквания да получа награда и се надявам хората и този път да ме подкрепят и да дадат своята реална преценка. Аз направих много сполучливи песни през изминалата година, имах много сериозни попадения. Предложих цели осем песни на публиката през 2015. Хората ще преценят дали отново ще спечеля тази награда. Аз силно се надявам и се моля за това”, казва изпълнителят в “Автограф”.

Относно категорията „Певица на годината“ Фики казва, че и този път битката ще е много оспорвана. Според него основната борба ще е между Галена и Преслава и една от тях ще грабне статуетката.

Изпълнителят издава, че в момента подготвя първия си самостоятелен албум, който ще се появи до края на месец април. Ще включва повече от 13 песни, сред които ще има и много нови заглавия.

loading…