Categories
Без категория

УНИКАЛНО! Лото изпраща безплатни екипи на ЦСКА, няма кой да ги носи!

Италианският концерн Лотто осигури безплатни екипи за ЦСКА, но няма кой да ги носи.

В днешният си брой вестник „Труд“ информира, че до края на месеца трябва да пристигнат договорените от Александър Томов екипи за следващият сезон на ЦСКА от италианската компания за спортна екипировка „Лотто“. В крайна сметка обаче, може да се окаже, че няма кой да ги носи тези екипи, тъй като договорът е сключен с настоящето АД на армейците, което на 99 % ще обяви фалит.

Въпреки това червените няма да дължат никакви компенсации, тъй като екипировката е на принципът на спонсорството. Възможно е управата на ЦСКА да пусне въпросните екипи за свободна продажба като уникални експонати. Със сигурност след време те ще имат колекционерска стойност, коментират запалени привърженици на червените.

Ако най-титулуваният български отбор вземе лиценза на Литекс, то най-вероятно армейците ще продължат да носят екипировката на германската фирма „Адидас“, която от години облича оранжевите. Все още обаче, няма яснота по този въпрос и най-вероятно отговорът ще дойде в понеделник, когато се тегли жребият за квалификационните кръгове на евротурнирите.

коментар(и)