Categories
Без категория

Удар под кръста! Джино заживява със сестрата на Джена – gp-gallery.com

Брадърът Джино се кани да заживее със сестрата на бившата си годеница Джена. Риалити звездата е тръгнал да мъсти по доста грозен начин на бившата си любима, като не спира да я хули публично, а сега се кани дори да отмъкне собствената й сестра, пише столичен всекидневник.

Наскоро Бианкалана разказа, че Джена го е отвратила и вече не иска да има нищо общо с нея. Според него, откакто певицата е сгодена за Малкия Канар, коренно се е променила и е загърбила семейството си. Тя е изхвърлила сестра си на улицата, за да не пречи на семейния й живот. В момента момичето живеело в Германия в търсене на добра работа, но все не я намирало.

Джино, за когото май е любимо занимание да влиза в ролята на благородник, поддържал постоянна връзка с емигрантката и дори я поканил да живеят заедно, като се прибере в САЩ.

„Уж се кълне, че не иска повече да има нищо общо с Джена, а не спира да се бърка в живота й и в живота на нейното семейство. Каква работа има да търси сестра й, камо ли пък да живее с нея?“, възмущават се близки до изпълнителката на „Луд и съвършен“.