Categories
Без категория

Тъжна вест! Напусна ни републиканската съдия по борба Мая Лазарова!

Почина Мая Лазарова

На 12.10.2014 г. е починала републиканската съдия по борба – Мая Лазарова. Тя си отиде от този свят на 49 година, като ще бъде запомнена със спортният си дух, отговорността и всеотдайността.

Мая Лазарова бе и секретар на СК „Изобор“, като нейната кончина дойде след тежко боледуване (рак на белите дробове) и шокира нейните близки, роднини и познати. Републиканската съдия бе по-известна сред приятелите си като Майчето и е помогнала на редица български спортисти, когато всеки друг им е обръщал гръб.

Мая Лазарова има множество награди и отличия от Община Плевен, Българската федерация по борба и Спортният тотализатор, където работеше през последните 20 години от живота си.

Погребението е утре (15.10.2014) и ще се състои в Централните гробища на Плевен от 14:00. Преди това, от 11:00 ч. ще има поклонение, което ще се извърши храм-паметник „Св. Николай“ в центъра на град Плевен (до театъра).

Екипът на gp-gallery.com изказва искрени съболезнования към роднините на Майчето и се прекланя пред светлата й памет! Почивай в мир!

Остави твоят коментар

коментар(и)