Categories
Без категория

Турхан Кямилов се нуждае от 10 000 лева за спешна операция!

„Изпрати смс с текст DMS TURHAN на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС“

Още от ранна детска възраст Турхан страда от тежък псориазис. Тази болест води до редица усложнения през годините, които го приковават на легло – псориатричен артрит, спондилит на гръбнака и анкилоза на големите стави, вторична остеоартроза и остеопороза. Терапиите, на които се подлага вече не дават необходимия ефект и лекуващият лекар е препоръчал да се извърши оперативна смяна на коленните и тазобедрените стави.

От НЗОК са отпуснали 1080 лева за тазобедрената става и 2700 лева за колянната става. Те обаче, са крайно недостатъчни и доктор Пълев от МБАЛ „Св.Пантелеймон“ в Плевен е установил, че трябва да се доплатят още около 4 000 лева за едната тазобедрена става и 3 000 лева за колянната. За да бъдат имплантирани по две коленни и тазобедрени стави са необходими 14 000 лева.

Към днешна дата Турхан разполага с 4 000 лева и в най-скоро време ще се подложи на операция за поставянето на първата тазобедрена става. Ако искате да му помогнете с набирането на останалите 10 000 лева за поставянето на останалите стави, може да изпратите есемес с текст DMS TURHAN на номер 17 777 на цена от 1,20 с ДДС или да преведе средства по банковата му сметка, която може да намерите ТУК.