Categories
Без категория

Турска сапунка! Ива Екимова и Вальо Михов се залюбиха за отмъщение – gp-gallery.com

Красавицата Ива Екимова, която извади късмет, като се раздели с бившия си Петрозар Филипов, тъй като той не бе от най-верните партньори, се е залюбила с Вальо Михов, тръби столичен седмичник. Любовницата на бившия президент на БФС Лили пък се събра с Петрозар, който нашумя единствено заради това, че е гадже на именитата пиарка.

Новата двойка Петрозар и Лили не спират да пускат щастливи снимки от пътуванията си. Очевидно жената е горда, че е забила хубавеца и сега се страхува да не го изпусне. Именно затова не спира да го тагва на фотоси, където го целува и се гушка в него, за да афишира пред евентуални мераклийки, че Петро е зает. Докога ще продължи безоблачното щастие обаче, не се знае, а светските клюкари са скептични, че симпатичният ерген ще остане задълго в прегръдките на новата си любов.

Петрозар, по-известен като „бившият на Ива Екимова“, и Лили

Зли езици шушукат, че Вальо Михов бил бесен на бившата си, тъй като инвестирал доста във връзката си с нея. Ива също не бе безразлична към раздялата с Петрозар, но напоследък тя изцяло се е отдала на работата си и на дъщеря си-тийнейджърката Дара, и като че ли вече напълно се „излекува“ от краха на 7-годишната си връзка.

Ива Екимова

Приятелки на Ива твърдят, че тя посмъртно не би се хванала наистина с 60-годишния Михов, който може да й бъде баща, а по-скоро го използвала, за да натрие носа на бившия си. Засега пиарката отказва коментар дали е интимна с Михов.

В последно време Екимова пише стихосбирка, която ще се появи на пазара съвсем скоро. На кого ще са посветени стиховете, предстои да видим.