Categories
Без категория

Три български жени ядоха това 2 седмици и свалиха 8 килограма!!! – gp-gallery.com

Страхотно откритие за отслабване – така наричат тази импровизирана диета три читателки на сайта doctorbg.net, които изпратиха писмо с уверението, че са успели да отслабнат с повече от 8 килограма само за две седмици и да намалят видимо размера на дрехите си. Мариета, Жана и Полина, които се запознали във форум за млади родители, са категорични, че това хранене е в пъти по-ефикасно и предизвиква по-бързо отслабване от нашумялата отдавна диета на Ваня Червенкова.„Започнахме точно две седмици преди морето, защото и трите се вайкахме, че не можем да се покажем на плажа с тези телеса. Ако щете вярвайте, но сега не само се съблякохме по бански, но и сме много горди от себе си“, пишат читателките.

Това, което те са направили за мечтаното отслабване, следва само едно единствено правило – яде се само позволеното и нищо друго. А позволеното са картофи. Да, обикновени картофи, които между другото, всеки знае, че имат невероятни ползи за здравето и организма като цяло. Затова не е добре да ги пренебрегваме.

Хубавото при диетата на читателките е това, че тези картофи могат да се ядат на корем и по всички възможни начини – дори и пържени. Ако има пържени картофи обаче, условието е да се ядат само веднъж на ден и в нормално количество – максимум 200 грама.

Останалите картофи – варени, печени, на пара, с коричка или без, могат да се ядат толкова, колкото искаме. „Не се овкусяват с нищо друго, освен с черен пипер и в краен случай със съвсем малко сол, но задържително хималайска. Това е цялата философия. Другото, което е позволено на ден, е една кофичка кисело мляко, но от един процент масленост“, пишат младите дами.

Това е – картофи и кисело мляко. Нищо друго не се вкарва в устата в течение на цели две седмици, след които резултатите били шеметни. Разбира се, трябва да се пие много вода, но това го знае всеки.

„Мнозина ще писнат – ау, ама как само картофи?! Не само, че се чувствахме свежи и бодри, но и ни беше адски вкусно. А най-големият стимул и щастие бяха моментите, в които виждахме с очите си как телата ни се променят“, споделят читателките.

Източник: БЛИЦ