Categories
Без категория

Трети журналист ще бъде обезглавен до часове!

Според „Вашингтон Таймс“ третия журналист ще бъде обезглавен до 16-ти септември.

Това смятат от журналистическия екип на „Вашингтон Таймс“. Информацията им е на база сложен технически анализ от часовете и дните на последната екзекуция. Снимките на обезглавените журналисти Фоули и Сотлоф се появиха във вторник. Поради тази причина журналистите от „Вашингтон Таймс“ смятат, че света може да бъде шокиран с нови кадри и трагични новини до 16 септември.

Първоначалните очаквания бяха, че терористите от „Ислямска държава“ може да извършат екзекуцията на сакралната за американците дата 11 септември, но до момента все още няма информация за подобно нещо.

Да припомним, че на видеото от последната екзекуция, която беше извършена от страна на ислямските терористи на 3-ти септември, се появи британския кореспондент Дейвид Хейнс, който заяви, че той ще бъде следващия, ако не бъдат изпълнени изискванията на похитителите му.

От Британските и Американските служби за сигурност неведнъж заявиха, че няма да платят желания откуп от страна на терористите, тъй като такава била тяхната политика.

Остави твоят коментар

коментар(и)