Categories
Без категория

Треньор на младежите до 17 години: Искаме да вземем медал от Европейското

„Надяваме се на медал, но да погледнем реално на нещата“, призова Димитров.

Александър Димитров даде специално интервю за ТВ7, в което сподели очакванията си за предстоящото Европейско първенство по футбол за младежи до 17 години, което ще се проведе в България от 6 до 22 май. Първият мач на откриването ще бъде на 6 май в Стара Загора, като „малките лъвчета“ ще се изправят срещу връстниците си от Хърватия.

Наставникът на младежите заяви, че не бива да имаме големи очаквания към „трикольорите“, тъй като разликата между нашия отбор и останалите е колосална. Той даде за пример условията, при които се подготвят българските юноши и тези от Испания, Италия, Англия и останалите страни, които ще вземат участието на форума.

Въпреки това той разкри, че неговата амбиция и тази на момчета е да вземем медал, но трябва да се съобразим и с реалността, която е коренно различна за съжаление. Димитров разкри, че атмосферата в тима е отлична, момчетата се познават и са приятели както на терена, така и извън него. Той се надява да си осигурим място на Световното първенство през есента.