Categories
Без категория

Треньорът на Германия: Българите са по-добри от нас

„Българите са по-добри от нас“, заяви Хайнен.

Старши-треньорът на волейболният национален отбор на Германия заяви пред журналистите, че неговият отбор, е по-слаб от този на България и ще му бъде изключително трудно срещу тях и 12 500-те привърженици, които се очаква да подкрепят тима. Тази вечер от 20:45 часа двете страни ще се срещнат на 1/4 финалната фаза от Европейското първенство в спор за място в ТОП4.

Думите на Хайнен бяха приети като опит на германският селекционер да прехвърли напрежението в полето на българският тим. Според него в първият двубой помежду им, България е показала, че по-класният тим и не е оставила никакви шансове на неговият отбор. Въпреки това, той сподели, че тази вечер Германия излиза за победа.

Владо Николов пък очаква истински празник в зала „Арена Армеец“ тази вечер. Той се надяват, че ще излезем крайни победители от двубоя и ще спорим за медалите във финалната фаза на турнира. Пламен Константинов добави, че България е респектирана от германците и победата, която постигнахме над тях не бива да ни заблуждава.

коментар(и)