Categories
Без категория

Трагично

Начало » Трагично

Морската ни столица осъмна с новината за две мистериозни убийства. Снощи към 22 часа вечерта беше открито тялото на Тодор Тодоров в междублоковото пространство при бул. „Осми приморски полк“ от случайни минувачи. Съседите на загиналият са останали потресени от новината. Пред журналистите те споделиха, че Тодор е бил много добро момче, никога не е имал скандали с някого и не … Виж още »

Преди малко главният инженер на „Напоителни системи“ в община Варна Даниела Янкова разкри, че към полунощ се очаква да бъде пикът на потопа край язовир „Ценово“. Тогава водата ще се излива до 1000 кубически метра в секунда. Тя добави, че в момента се изтичат по 4 кубически метра в секунда и по този начин опроверга първоначалните информации, според които се … Виж още »

Тази нощ е починала 60-годишната Росица Янакиева, която беше позната на политическата сцена като бивш заместник-председател в Народното събрание и бивш кмет на град Перник. В началото на януари Янакиева е била приета във ВМА със спукан аневризъм. Още същия ден й е направена операция, която лекарите определиха като успешна. Девет дена по-късно обаче, състоянието й се влошило и е … Виж още »

Зловещият инцидент се е разиграл вчера около 21:30 часа. В колата са били четири момчета, като едното от тях е успяло да се измъкне и да съобщи за инцидента в близка до селото бензиностанция. Момчета е извървяло няколко километра пеша, за да потърси помощ. След което е пристигнал екип на Спешна помощ, който моментално е оказал помощ на пострадалия. Разследващите … Виж още »

На 12.10.2014 г. е починала републиканската съдия по борба – Мая Лазарова. Тя си отиде от този свят на 49 година, като ще бъде запомнена със спортният си дух, отговорността и всеотдайността. Мая Лазарова бе и секретар на СК „Изобор“, като нейната кончина дойде след тежко боледуване (рак на белите дробове) и шокира нейните близки, роднини и познати. Републиканската съдия … Виж още »

Вчера през нощта около 23:20 часа жестока катастрофа отне живота на 4-годишно дете! Трагедията се разиграла край Благоевград по пътя за Делвино. Тогава на спускане от мемориала „Кръста“ към Благоевград, лека кола Ауди излиза от пътя и пада в сто метрова пропаст. В колата са били четири човека – бащата, който е управлявал автомобила и след взетата кръвна проба е … Виж още »

Терористичната групировка екзекутира и третия британец, който е в техен плен от 2013 година. Дейвид Хейнс е бил отвлечен през март миналата година в Северна Сирия, когато е работел за френска неправителствена организация. Джихадистите от групировката „Ислямска държава“ отново разпространиха видео от екзекуцията. В нея мъж с маска говорещ с британски акцент заяви, че Дейвид Камерън е виновен за екзекуциите … Виж още »

Това смятат от журналистическия екип на „Вашингтон Таймс“. Информацията им е на база сложен технически анализ от часовете и дните на последната екзекуция. Снимките на обезглавените журналисти Фоули и Сотлоф се появиха във вторник. Поради тази причина журналистите от „Вашингтон Таймс“ смятат, че света може да бъде шокиран с нови кадри и трагични новини до 16 септември. Първоначалните очаквания бяха, … Виж още »

Пореден случай на жестокост разтърси американските граждани. Този път трагедията се е разиграла в американското градче Лексингтън в щата Южна Калифорния. Мъж на 32 години шокира полицейските власти със самопризнанието си, че е убил своите пет деца. Родителите на децата са били разделени, като съдът е възложил попечителските права на бащата Тимъти Рей Джоунс. Децата са живеели с него, но … Виж още »

Проливните дъждове причиниха поредното наводнение в страната. Този път потърпевши са хората от село Добри дол в община Първомай. За щастие наводненията не са засегнали цялото село, ами само част от него, което се намира в близост до язовира. Проливният дъжд, който на места е достигал до 105 литра на квадратен метър е една от основните причини за преливането на … Виж още »