Categories
Без категория

Топманекенка направи за смях Сашо Майонезата – gp-gallery.com

Сашо Майонезата сваля топмоделката Кристина Несторова! Подари й букет за 1000 лв. тя го изхвърли брутално! От доста време неуморният женкар Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата, точи лиги по манекенката Кристина Несторова, съобщава HotArena. Кристина е от топ моделите на агенция „Визаж“, позната на широката аудитория с участието си в риалити формата „Къртицата“. В последните дни атаките на мераклията станали по-настоятелни.

Преди ден Кристина дефилира на подиума на Sofia Fashion Week 2016 в хотел Маринела. Найденов използвал момента и й изпратил букет от 101 рози, но ударил на камък. Моделката дори не погледнала цветята, а ги захвърлила в гримьорната си.

„Кристина не иска да чуе за досадния сваляч, та камо ли да приема цветя от него“, споделят близки до красавицата.

Свалката на всичко отгоре става в момент, в който милионерът има сериозна приятелка – моделката и фотографката Ралица Кирилова.

След като изрита актрисата Елен Колева, с която имаха дълга и доста бурна връзка с раздели и сдобрявания, Александър Найденов заживя за кратко със сървайвърката Ралица Кирилова. Тя успя да завърти главата на Найденов и източи доста пари от сметката му, като най-скъпия армаган е кола за 30 бона.

Слуховете свързваха Найденов и с фаталната красавица, манекенката Наталия Гуркова. Двамата се появиха и на светско парти хванати под ръка, което показа, че отношенията му с носителката на приза „Мис България 1998” не са само приятелски.

Най-голямата любов на Найденов си остава Елен Колева, която той заля с помия след раздялата им, изкарвайки на показ доста нелицеприятни факти от живота й. Близки до Колева разказват, че тя още не може да преживее раздялата с Майонезата.