Categories
Без категория

Това се среща много често в България и е истински убиец! – gp-gallery.com

Е621 е наименованието на натриевия глутамат. В цял свят се употребява тази добавка, защото с нея се маскират некачествени храни, намалява се себестойността на продукцията, пише gotvach.bg.Вместо да бъде бракувана дадена стока, в нея се добавя натриевият глутамат. Така храната става по-вкусна, ядем и не можем да спрем, защото е като наркотик за вкусовите рецептори.

Веднъж привикнали с към храни с глутамат, хората не спират да ги купуват. Това е добре за производителите, увеличават се приходите им – всичко е бизнес!
Добавката се съдържа във всички колбаси, кренвирши, готови супи, в бирата и т.н. Годишно се употребява 200 хиляди тона.

За възрастни хора дозата, която е нормално да се приема, е 1.5 грама на ден.

Натриевият глутамат увеличава апетита, кара хората да преяждат. Всичко това води дозатлъстяване и много заболявания.

В психодиспансерите се използва да превъзбуди клетките на главния мозък Добавката лесно прониква в кръвта, променя гените и вкусовите усещания. С две думи – с цел печалба бавно ни убиват!

Е621 е откритие на Икеда Кикунае в далечната 1907 година. С опити той е открил, че добавен към всякаква храна, натриевият глутамат подобрява качеството и вкуса на лошокачественото месо и замразените продукти.

Опити с мишки, които редовно похапвали храна с глутамат, завършили с трайното ослепяване на животинките.

Ядем всевъзможни боклуци и ни тровят без да се замислят! Внимателно трябва да се чете съдържанието на опаковката на даден продукт и тогава да правим своя избор.

Гответе само с натурални продукти и бъдете здрави!