Categories
Без категория

Това ли е Жени Калканджиева? Манекенката е неузнаваема – gp-gallery.com

Жени Калканджиева не успява да се справи със стеса в последните две години и той вече се отразява на външния й вид. Бившата манекенка и Мис България е напълняла драстично в последните месеци. Модната шефка едва успява да скрие паласките си, но за двойната брадичка, която е пуснала няма спасение, пише „Ретро“.

Калканджиева бе засечена, докато отиваше на работа в модната си агенция. Тя паркира джипа си доста далеч от офиса, за да се разходи пеша и да изгория някоя и друга калория. Запаси се с диетични десертчета и здравословни напитки. Явно и това не помаха, защото всички минувачи се обръщаха да видят колко е напълняла.

„Събраха й се много нерви покрай Тачо. На някой стресът им влияе вталяващо, но при нея е точно обратното“, обясняват близки на Жени. Сега тя се разкъсва между работата си и грижите за сина си Георги, когото отглежда сама.

В последно време и модният й бизнес не вървял и тя била във финансов колапс. Преди време Жени сама призна, че нищо в живота й не е наред и е затрупана с проблеми.