Categories
Без категория

Това е последният мандат на Цонко Цонев! Каварна ще си има нов кмет!

Каварна ще има нов кмет през октомври! Цонев се отказва от властта.

В специално интервю за информационна агенция БЛИЦ, кметът на Каварна обяви, че това ще му бъде последният мандат начело на общината. Цонко Цонев кара четвърти мандат начело на морската община, която стана известна като „рок столицата“ на Балканите. Всяка година кметът организира специални рок фестове с участието на някои от най-големите величия в световната музика.

Причината, поради която Цонев ще се оттегли от кметския стол е здравословна. Кметът посочи, че има проблеми със здравето и обясни, че е дошло крайно време да обърне внимание и на себе си. Цонко Цонев отхвърли появилите се слухове, че истинската причина е политическа и добави още, че всекидневно гражданите му оказват „натиск“ да продължи мандата си.

Кметът на Каварна обаче, разкри, че няма причина, която да го накара да се кандидатира за пети пореден мандат и дори сподели, че брои месеците до месец октомври, когато ще освободи кметския престол. Той е изключително доволен от работата, която е свършил за тези 16 години и посочи, че доверието на гражданите е красноречиво потвърждение на думите му.

коментар(и)