Categories
Без категория

Тити Папазов с интересно предложение към Цацаров

Константин Папазов отправи предложение за сделка към Цацаров.

Тази сутрин в предаването „Здравей България“, което се излъчва в ефира на Нова Телевизия гост беше една от емблематичните фигури в българския баскетбол – Тити Папазов. Той беше поканен в студиото да коментира ситуацията с КТБ и нейния собственик Цветан Василев. Всеизвестен факт е, че банката беше основен спонсор на БК Левски, чийто треньор е именно Тити Папазов.

Константин Папазов също има лични средства в КТБ и за пореден път заяви, че е сигурен, че ще си вземе парите. По този повод Тити Папазов се обърна директно към главния прокурор Сотир Цацаров и дори му предложи „сделка“. Константин Папазов се ангажира да върне Цветан Василев в България до 24 часа, ако Сотир Цацаров отмени заповедта му за международно издирване и арест при стъпване на българска територия.

„Мисля, че аз съм един от малкото хора, на които г-н Василев все още има доверие. Гарантирам Ви, че ще успея да го убедя да се върне до 24 часа, ако бъде отменено наказанието му. Неговото най-голямо желание е да спаси банката!“ – заяви Папазов пред Ани Цолова и Виктор Николаев.

коментар(и)