Categories
Без категория

Тачо успя да вбеси Албена Вулева!

Тачо направи страхотно отмъщение на Вулева.

През последните няколко дни Албена Вулева и майка й Людмила буквално успяха да изкарат съквартирантите си извън нерви със своите постоянни мрънкалници, заяждания и създаването на проблеми и интриги от всякакво естество. Да припомним, че Камелия Воче беше на една крачка от това да напусне предаването заради всекидневните си скандали със семейство Вулеви, а фолкпевицата Кали е в непрестанен конфликт с тях.

Съпругът на Жени Калканджиева също не е в добри отношения с тях и поне веднъж на ден си разменя остри думи с двете русокоси дами. Явно на Тачо му е дошло до гуша от Албена и Людмила и е твърдо решен да им вгорчи живота. Видно е за всички, че Албена Вулева не може да бъде засегната с думи от никой в Къщата. Стефан Манов обаче, реши да вкара доза креативност в отмъщението си и за целта използва кучето Исай.

Като на своите стопанки и неговата хигиена не е най-високо ниво. Сладковидното кученце си уринира и ака, където свари. Това беше използвано от Тачо, който уви изпражнението му в една хартийка и го постави в кревата на Албена Вулева. Бившата водеща на „Сигнално жълто“ изпадна в невъобразима ярост от действията на Тачо, който видимо доволен наблюдаваше реакцията и виковете на Вулева.

коментар(и)