Categories
Без категория

Татяна Дончева предизвика бурен скандал в ефира на БТВ

Дончева отправи остри критики към АБВ.

„Желязната лейди“, както я наричаха бившата депутатка Татяна Дончева предизвика сериозен скандал в сутрешното предаване на БТВ „Тази неделя“. Поканена да коментира предстоящите избори, лидерката на „Движение 21“ нападна остро политическото движение АБВ, което беше представлявано от един от нейните членове – генерал Валентин Петров.

Бившите съмишленици в БСП се хванаха за гушите буквално минути след началото на предаването. Повод за „скандала“ бяха думите на Татяна Дончева, която определи АБВ за част от обръчите на ДПС. Валентин Петров пък не и остана длъжен и побърза да обвини Татяна Дончева в манипулация на народа, с която цели да изкара себе си „почтен човек“, а всички останали политици „маскари“.

Запитана от Антон Хекимян за отношенията й с БСП, Татяна Дончева заяви, че не таи лоши чувства към бившите си колеги и са се разделили с тях „по-приятелски“. Също така Дончева добави, че никога не е наричала хората в БСП „маскари“. Тя отбеляза, че в партията има и почтенни хора, които заслужават уважение.