Categories
Без категория

Такова чудо няма! Галена с жесток целулит в Америка! – gp-gallery.com

Човек и добре да живее, особено ако е известна певица, рано или късно попада на папараците на HotArena и истината лъсва. Нашенци от Канада изпращат покъртителни снимки от участие на Галена в тамошна кръчма. На уникалните фотоси се вижда зверски целулит по краката й.

„Такова чудо досега не бяхме виждали“, разказват шашнатите хора, съобщава HotArena. И действително. На кадрите ясно се вижда, че краката на Галена са зверски поразени от бича за всяка втора жена – целулита. Тук дори не става въпрос за обичайната „портокалова кожа“, а за нещо по-страшно. Сякаш кожата по краката й е била изгорена и белезите не са заличени.

Иначе Галена е маниачка на корекциите по лицето. Но това не е достатъчно. Предлагаме й да обърне малко повече внимание и на другите недостатъци по тялото си, което, както се вижда на снимките е наложително.

След като изпили носа, се заговори, че Галена ще предприеме още поправителни дейности. И това се случи не къде да е, а в Сингапур. Там тя се е изръсила 10 000 долара за нова ринопластика, тъй като последната не беше задоволителна. Чипата форма беше оправена, но нослето й остана по-дълго от обичайното и затова в Индонезия фолк дивата е решила да го скъси.

Освен двете ринопластики, изпълнителката на „Много ми отиваш“ е лягала под ножа и заради силиконовия си бюст, което е нормално за нейния бранш. По-странна е обаче операцията на ушите, която си направи преди няколко години. Галена си ги клъцна срещу 2 бона, тъй като ги смяташе за твърде щръкнали и имаше комплекси.

Останалите корекции, които певицата е правила по себе си, са по-скоро рутинни. Лифтингът и липосукцията бяха наложителни, след като фолк дивата отслабна драстично по примера на колежката си Преслава. Наскоро дори се забеляза, че задните й части са придобили неестествен вид, който по-скоро може да се постигне с импланти, отколкото със спорт.