Categories
Без категория

Тайният съквартирант, който ще влезе във ВИП Брадър е Тачо!

Съпругът на Жени ще бъде тайнственият съквартирант.

През последните няколко сезона продуцентите на предаването се стремят да задържат интереса на зрителите върху него като вкарват по някоя холивудска или световна знаменитост за няколко дни. Миналия сезон на гости в Къщата беше Парис Хилтън, а първата истинска световна звезда, която прекрачи прага на ВИП Брадър беше Памела Андерсън.

Преди да започне предаването в медиите се спекулираха всякакви имена и звезди. По едно време се смяташе за сигурно, че Диего Марадона ще влезе в Къщата на виповете за няколко дни, но това се оказа поредния слух. След това последва мълва за Леонардо Ди Каприо, но в крайна сметка и това беше далеч от истината!

Явно бюджета на предаването през този сезон е наистина ограничен! Тайният съквартирант, който ще влезе в къщата е….Тачо! До това разкритие стига екипа на вестник Всеки ден. По този начин продуцентите ще ударят с един куршум два заека. Ще завъртят нова интрига и същевременно няма да плащат още хонорари, тъй като договорката между тях и Тачо е да му бъде изплатено предварителното договорено заплащане за първия му престой, което той загуби, след като беше изгонен от Къщата!

Остави твоят коментар

коментар(и)