Categories
Без категория

Сървайвър загуби битката за рейтинг с ВИП Брадър

Риалити програмите на БТВ отново губят битката за рейтинг.

Всяка година ставаме свидетели на „Луда надпревара“ между четирите национални телевизии за рейтинг. Битката между БТВ и Нова телевизия е историческа и се води вече в продължение на 10 години. Особено, когато стане въпрос за най-гледаемо риалити шоу, то положението е наженено до червено!

През последните няколко години обаче, борбата се печели от Нова телевизия, която успява да спечели аудиторията със своите риалити програми. Всяка година ВИП Брадър „печели“ по-голямата част от зрителите пред екраните. Дори завръщането на екстремното риалити шоу Сървайвър не успя да накара хората да си откъснат вниманието от „виповете“, които ще прекрачат прага на къщата в новия сезон на хитовото риалити.

Близо 40 процента от зрителите между 20-22:30 часа предпочели да гледат изявите на Евгени Минчев, Албена Вулева и компания по Нова телевизия. БТВ отчита двойно по-слаб рейтинг – едва 20 % от тв маниаците са предпочели да гледат старта на сезона в Сървайвър и епичната битка между „звездите“ и „феновете“, какъвто е замисълът на тазгодишния сезон!

Остави твоят коментар

коментар(и)