Categories
Без категория

Сълзи, скандали и наказания белязаха вчерашния епизод на ВИП Брадър

Евгени Минчев нарече Йорданка Христова „дърта комунистическа певица“ и „майка на лесбийка“.

Вчерашният епизод на предаването скандализира цялата общественост. Големият брат определи много интересна мисия на съквартирантите, от чийто успех зависеше седмичния бюджет на групата до края на предаването! Всеки един от тях трябваше да сподели и потвърди определен слух от своя личен живот пред останалите съквартиранти.

За всеобща изненада голяма част от тях бяха пределно искрени и чухме много пикантни истории. Зорница Линдарева призна любовта си към Тачо и не отрече, че е била с много други женени мъже. Месечков пък разкри, че на 20 годишна възраст се е преборил с рака. Освен това си призна, че е бил интимен с мъже, но голямата му мечта е да си има собствен дом и семейство. Именно думите на хореографът по танци „запали фитила“ на Евгени Минчев, който изригна и нарече всички „лъжици и лицемери“.

Професионалният модел Мартинов пък взриви обстановката като разкри за връзката си с Жени Калканджиева преди години. Кучкова пък потвърди слуховете за връзката си с политик, а Кали сподели, че е била жертва на изнасилване на два пъти. Накрая на предаването станахме свидетели на грозен скандал между Евгени Минчев и Йорданка Христова, който донесе глоба и намаляване на бюджета на групата!

Остави твоят коментар

коментар(и)