Categories
Без категория

Съквартирантите в лют скандал за това „Кой е по-известен от другия“.

Мисия ще разбуни духовете в Къщата на Виповете.

Тазвечерния епизод на предаването се очертава да бъде изключително интересен. В него ще можем да видим новата мисия, която им възложи Големия брат. Именно тя ще се превърне в ябълката на раздора и ще разпали духовете в Къщата на Виповете.

На съквартирантите ще им бъде съобщено, че продуцентите са провели специална анкета в социалните мрежи, чиято цел е бил да определи това „Кой е най…“ в определени категории, спрямо мнението на зрителите на Нова телевизия. Категориите и резултатите са следните: Най-мързелив (Мартин и Евгени), най-секси (Кучкова и Тачо), най-голям лицемер (Евгени и Кали), най-скучен (Ели Гигова и Камелия Тодорава), най-малко VIP (Тачо и Стефан), най-умен (Йорданка и Камелия Тодорова), най-низка хигиена (Кали и Камелия Воче), най-фалшив (Евгени и Мартин), най-глупав (Кучкова и Мартин).

Целта пред съквартирантите ще бъде да познат как са гласували зрителите, което неминуемо ще доведе до спорове и нови скандали. Мисията ще се счита за успешна, ако съквартирантите успеят да направят 10 верни прогнози!

Остави твоят коментар

коментар(и)