Categories
Без категория

Съветите на Баба Ванга за по-добро здраве и дълъг живот! – gp-gallery.com

Петричката пророчица и лечителка баба Ванга е феномен, който вероятно никога няма да може да бъде обяснен или разбран. Историите за нея са безкрайни и хората, на които е помогнала – безброй. С всеки човек, който ѝ се е доверил, тя е споделяла тайната на това как да победим остаряването и да доживеем до дълбока старост. Недейте да тровите земята – тя ни храни! Хората се разболяват от рак, плъзнаха какви ли не болести… Вразумете се, иначе ще страдате, напътствала е пророчицата, припомня „Здравен справочник“

Цветята са живи същества, не ги късайте! Те излъчват енергия, дават сила. Можете да разберете дали в една къща цари любов и хармония по цветята, които растат в нея.

Светът е започнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват само хората, които живеят в нея! Всеки трябва да се лекува със своите билки!

За всяка болка има билка! Запомнете – лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм.

Веднъж в седмицата яжте накиснато в чиста вода жито. По този начин организмът се очиства и тялото е заредено с енергия.

Дори да сте болни, не се плашете!

Имайте вяра – тя ще ви излекува!

Повече движение и повече работа. Бездействието е болест, която погубва тялото и душата.

Повечето болести идват от простуда. Затова не стойте на течение, не стойте на влага и не пийте студена вода.

Не бъдете нервни, не живейте със страх! Ако трябва, прегледайте се на невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се! Със страх не се живее!

По-страшно от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте, защото то разяжда отвътре. Гледайте на живота по-ведро!

Източник: БЛИЦ